Повод за призива е поведението на партия Възраждане.  През последния месец

...
Повод за призива е поведението на партия Възраждане.  През последния месец
Коментари Харесай

Министър Стоянов за призива на ”Възраждане”: Нека не провокираме насилие и омраза сред обществото

Повод за апела е държанието на партия " Възраждане ". 

 

" През последния месец виждаме непрестанно активиране на експанзия от страна на партия „ Възраждане “, в това число и с обществени постове от водача й, както и апели за потребление на принуждение, което се прояви по улиците ", съобщи на брифинга министър-председателят акад. Николай Денков.

 

Според министър Стоянов за Министерство на вътрешните работи е от изключителна значимост да няма физическа разпра и физически конфликти по време на разнообразни митинги. Министърът благодари на чиновниците на реда, които охраняваха всеобщите мероприятия през последните седмици.

 

Министър Стоянов е разпоредил на шефовете на регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи да бъдат бдителни и да се намесват съответно, когато има отявлени изяви за провокации към протести, въстания, напрежения и принуждение.

 

Протестът е позволена форма на изложение, всеки има право да стачкува, само че не следва тези митинги да водят до ескалация на напрежението, съобщи Стоянов. Министърът увери, че чиновниците на Министерство на вътрешните работи са готови и знаят по кое време и по какъв начин да се намесят, когато има сигнали или индикации за закононарушения. „ За всички случаи, при които има по неоспорим метод установени непозволени дейности или бездействия от страна на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, няма да се поколебая да взема ограничения във връзка с тях “, означи вътрешният министър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР